Ключи к реальности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Ключи к реальности » Наука, магия, целительство » И, снится мне...

И, снится мне...

Сообщений 61 страница 70 из 123

61

Сьогодні сон з центру був, але зовсім мало усвідомлений. Взяв собі якийсь статус, який нібито зможе мене захистити. Потім якісь ходіння по різних місцях. Запам'ятав тільки ходіння біля школи, в якій навчався.
Але ось після пробудження, мені відразу згадався режисер Сергій Соловйов. А треба сказати, що востаннє я про цього режисера згадував ще аж взимку , коли розглядали його фільм "Сто днів після дитинства", історію про дорослішання і перше кохання. Природно запитав себе, що це означає. Дійшов такого висновку. Вчора я замислювався про майбутні долі Росії. А головне героїню фільму ерголіну зіграла тоді ще зовсім молода актриса Тетяна Друбич. Яка потім і стала дружиною вже відомого режисера. Тетяна Друбич за своїми зовнішніми даними добре вкладається в образ пушкінської Тетяни. Укладається і канва її особистому житті. У пушкінської Тетяни спочатку був роман з більш старшим і досвідченим Онєгіним, а потім вона і зовсім вийшла заміж за генерала. Тетяна Друбич також прожила всі ці роки з генералом, тільки від кінематографа. Так як ми неодноразово говорили, що образ Тетяни Ларіної є один варіантів майбутнього Росії. То треба визнати, що вчорашнє шаманське камлання, привело мене до відкриття, що матриця "Вождь/Бог-Отець" як і раніше є домінуючим варіантом для шляху РФ. Але з іншого боку, вчорашнє звернення до фільму Андрія Тарковського" Дзеркало", теж виявилося виправдано. Бо зараз прочитавши біографію Сергія Соловйова, дізнався про їхні складні багатопланові стосунки з Тарковським.

0

62

Шановні друзі, сьогодні хочу вам запропонувати розглянути сучасне тлумачення символів сну, народжене духом часу і новими обставинами. Отже, якщо вам сниться, що ви захворіли. Якщо вам сниться що ви захворіли, то це означає, що вам належить поїздка в одне загадкове місце, де все дуже красиве, а головне акуратне. Акуратний пагорб, з якого ви можете споглядати акуратний ліс, акуратні поля, а світити над вами буде акуратне Сонце. Чому це так? Тому що ви хворий (по сну). А хвороба це хаос, порушення порядку в програмі роботи організму. Але так як в кожному з нас закладені сили відновлення, то ось такий зворотною стороною сну про хворобу і буде вважатися, що вам належить поїздка. З місцем поїздки ми визначилися. Тепер давайте з'ясуємо до кого ми їдемо? А їдемо ми до бабусі. Чому до бабусі? З праці ігор Леонідовича Орлова" шлях Одіссея " ми знаємо, що наше фізичне тіло (яке по сну і хворіє) можна уподібнити жінці Пенелопі. Яка одночасно є дружиною духа Одіссея, бо Пенелопа / тіло служить своєму чоловікові Одіссею / Духу в його задумах. Але як тіло не тільки служить духу, а воно його одночасно і вирощує через зіткнення з тими чи іншими матеріальними викликами, то Пенелопа /тіло є одночасно як дружиною, так і матір'ю. Але тіло є сукупність всіх органів і процесів. Але ось що б запустити всю цю систему і щоб це система безперебійно працювала потрібен якийсь символічний мотор. Ось цей мотор і є бабуся або пракріті.

Пракрти. (санскр. prakrti), або Мула-П. (mûla — корінь, підстава, джерело) — у індійських філософів первинна матеріальна причина, єдина, проста, невиразна (бо не має складових частин), вічна; діяльно-творча, продуктивна, але не похідна, джерело розумової енергії, а також видимої і відчутної матерії.

Природно, що в даному випадку бабусю/пракріті треба розуміти в більш зниженому сприйнятті, а саме як якесь джерело опори, спираючись на який ми можемо повернути процеси в організмі з хвороби на одужання. Але не все так просто, друзі мої, бо хвороба пручається і тоді бабуся може постати перед нами в образі старенької - квіточки або старенька, божий кульбаба. А це дуже небезпечно. Чому? Та тому, що це є символ служіння Путіну в обхід свідомості! При чому тут Путін, скаже інший не досвідченою в тлумаченні символізмів снів, та й життя читач. Який взагалі може бути зв'язок між бабусею в образі старенької Божої кульбаби і Путіним?! Не поспішай, шановний читачу, робити поспішні висновки, не поспішай. Давай розглянемо поняття"Божий кульбаба". Кульбаба це квітка. Квітка, до якого додається слово " Божий. А де знаходяться, ростуть Божі квіти? Божі квіти виростають в раю, природно. Ось так, шановний читачу, ми і підійшли до Путіна. Пам'ятайте, його знаменитий вислів-загинуть всі. Тільки ми, як мученики, піднесемося в рай, а вони просто здохнуть.
І що тепер, це все, кінець? І знову не поспішай, читачу, бо як ми визначили Свамі вище, ми маємо справу не просто з бабусею, а з бабусею - пракріті. Тобто якоїсь початкової першопричиною. А першопричина на те і першопричина, що є джерелом для всього. У нашому випадку першопричина виступає, як джерело хвороби, так і як джерело одужання.
Про джерело хвороби ми зрозуміли, це те, що символічно ви є Путіним в обхід свідомості. А ось джерелом одужання буде те, що ви будете представляти собою в символічному полі статус "я одягнений в костюм Путіна, в обхід свідомості". Думаю зрозуміло, що бути Путіним і бути одягненим в костюм Путіна є дві різні речі. Бо другий варіант, це тільки карнавальна маска, одягнена в силу якихось причин, а ось перший варіант це вже екзистенціалізм. Так що ж змушує нас віддавати перевагу саме другому варіанту? Благодать сну! Яка висловила образ бабусі / пракріті через образ конкретної бабусі, чиє прізвище Ісаєва! Тут зробимо невеликий відступ, щоб помітити, що Хюррем не дивлячись на всі свої, скажімо так, мистецтва, все таки ось брехати не буде. І повертаючись назад до прізвища бабусі, ми розуміємо, що - так, ми маємо другий варіант одужання. Бо де Ісаєва, там і не думай про секунди з висока, а де не думай з висока , там тільки костюм/маска Путіна, одягнена з особливими цілями.
Ось такі роздуми, друзі мої, про новий підхід в тлумаченні символізмів снів.

0

63

Уважаемые друзья сегодня мы снова разберём два сна присланных из Центра.

Сон первый "Русский дух".

Сюжет сна короток. Ко мне домой заходит  группа мужчин. Они что -то говорят, потом хвалят меня, дескать я понимающий их учение человек, идёт информация, что они представляют собой мусульманское духовенство. Я в ответ начинаю им рассказывать про матриархальный пантеизм и один из них говорит, что это не помеха ихнему учению, в результате чего я осознаю, что это не ортодоксальное мусульманское духовенство, а высший контур управления исламским эгрегором выраженный вот через эту группу мистиков - суфиев.

Интерпретация.  Наверное читатель ждёт от меня сейчас рассуждений о Сетхе и Сионе. Но этого не будет. Ибо, нет никакого движения мысли в эту сторону по причине очень интересной синхронизации двух процессов. Первый процесс, это выше указанный сон, а вот процесс второй заключён в том, что я прямо вчера вечером накануне сна прочитал в сети исследование на тему, что есть подлинный русский дух? Этот материал породил в ответ и мои некие размышления, в результате чего и появились те мысли, которые представлены ниже. 
Русский дух - есть гиперборейский оборонительный  эгрегор, зародившийся в эпоху противостояния гиперборейской цивилизации цивилизации атлантической. Цивилизация атлантов управлялась палеоантропами каннибалами, управляющейся же контур гиперборейской цивилизации составляли гибриды палеоантропа и современного человека. Напомню, что палеоантроп имел несколько иное строение кары головного мозга, чем современный человек (неоантроп). В результате чего палеоантроп был эдаким экстрасенсом - гипнотизёром, перед чьим внушением  неоантроп был бессилен, что и позволяло на определённом историческом этапе палеоантропу выстроить отношения с неоантропом по схеме "Стадо - Пастух". Может это схема существовала до сих пор, но природный механизм дал возможность межвидового скрещивания между палеоантропом и неоантропом с получением жизнеспособного  потомства. Метисы конечно уступали истинным палеоантропам по силе суггестии (внушение) на окружающий мир. Но они имели более развитое левое полушарие, а соответственно обладали более развитым логически - конструкторским мышлением. Поняв, что схема "Стадо -Пастух", которую установили палеоантропы, стала, как палка о двух концах, приводить к тому, что численность неоантропа стала возрастать, а вот численность палеоантропа снижаться. В результате, опираясь на экстрасенсорные способности, в какой - то части доставшиеся им от предков палеоантропов, гибридное потомство, вставшее во главе племён неоантропов, сумело создать защитный эгрегор связав коллективное бессознательное всех членов племени в единую сеть, которую они и стали использовать как силки, в которых начал путаться мощный суггестивный сигнал палеоантропа. Видимо то племя, чьё гибридное руководство первым додумалось до этого принципа и стала родоначальником процессов построения гиперборейской цивилизации. Другая часть человечества, над которой палеантропу удалось сохранить свою власть стали выстраиваться в цивилизацию атлантов.
Принцип сети основан на том, что появляется группа тесно связанная между собой жертвенными интересами, когда индивидуальное приносится на алтарь общественного. Сам погибай, а товарища выручай, мы для победы ничего не пожалели, мы даже сердце как НЗ не берегли. Родина - Мать зовёт! Естественно, что первоначально под Родиной - Матерью понимается именно Мать - Племя, Мать- Община, которая связывается с землей, через захоронных в ней предков. То есть получилась ситуация, когда палеоантроп в силу свой малочисленности и в силу многочисленности раз плодившегося стада неоантропов уже не мог, как раньше, оказывать своё суггестивное влияние сразу на всё племя. А только на некую его часть, но связанные жертвенными интересами во благо общего, та часть на которую воздействие не оказывалось выбегала вперёд и заслоняла собой гипнотизируемых, палеоантроп сбивался, начинал гипнотизировать уже этих, на их защиту выбегала третья группа, а тут уже и первая группа отходила от гипноза, благо он был и не силён, благодаря действиям второй группы, и бросалась на защиту группы третьей.
Благодаря этим постоянным переключением палеоантроп энергетически выдыхался так и не сумев довести дело внушения до конца.
Но такая концепция была чисто оборонительной. С её помощью можно было изматывать напавшего на племя палеоантропа, но не нападать самим. Отсюда и вечный алгоритм ожидания или поиск врага. И действительно, отдохнувший палеоантроп всегда может вернуться, и попытаться зайти, как говорится с другого бока. Кстати, и все произведения культуры инспирированные этим алгоритмом, получившим позднее название "Русский дух", пронизаны этой тревожностью. Картина "Три богатыря" художника Васнецова, вроде всё мирно, но степь сумрачна, тревожно вглядываются богатыри вдаль. И даже рука вынимает меч из ножен. Или фильм режиссёра Карена Шахназарова "Белый тигр". Финал. Командир советует мёртвому танкисту Найдёнову (даже такой еврей, как  Высоцкий, но  одержимый русским духом глаголет - Наши мёртвые нас не оставят в беде. Наши мёртвые, как часовые) расслабиться и отпраздновать победу, на что получает отповедь, что какая победа, вы вообще о чём?  Белый Тигр жив, он затаился, он только и ждёт  своего часа, когда снова можно будет терзать нашу Родину. Так что не праздновать победу надо, а ещё больше усилить бдительность.
Но возвращаясь к своему сну, забыл добавить, что это группа суфиев была существеннее выше меня, хотя мой рост не маленький. Это говорит о том, что они символизировали собой неких богов -предков, а их разговор о том, что  их "мусульманству" и матриархальный пантеизм сгодится, указывает на жрецов эгрегора "Русский дух". Ибо, тут, уточню, то что я описал выше, это некое первоначальное ядро этого эгрегора, естественно, что за время становления и расцвета гиперборейской цивилизации, а также за время развития уже в нашей цивилизации ядро "Русского духа" обросло всевозможной периферией несущей в себе различные программы и алгоритмы, где то уже и наступательного и другого рода  характера. Но вот ядро которое основано на коллективной сплочённости перед гипнотическим взглядом палеоантропа -каннибала и позволяет эгрегору "Русский дух" носить в себе интернационально - межконфессиональный характер. И проявлять себя в самых неожиданных местах. Я думаю, умный читатель понимает, на что я сейчас намекаю.
Вот такие мысли. Вот такая интерпретация присланного из Центра первого сна.

Отредактировано Уместный человек (2022-07-31 08:28:04)

0

64

Новий сон з Центру.

Сон  "Низька оцінка".

Сюжет сну: Школа. На столі вчительки стоїть ну як би ксерокс. На ньому треба відсканувати свій диплом, щоб вчителька знала твій освітній рівень і спираючись на ці знання вибудовувала індивідуальний педагогічний підхід до кожного з учнів. Я теж відсканував свій диплом. Однак ксерокс виявився дивним, на виході копія виявилася не тотожна оригіналу за формою. Вона носила не друкований, а рукописний характер. Вчителька стала розглядати копію і знайшла в ній багато орфографічних помилок. В результаті чого вчителька на копію мого диплома поставила оцінку. І оцінку теж дивну. Це була чи то Трійка переправлена на чвертку, чи то чвертка переправлена на трійку. Не зрозуміло. Вчителька сказала, що будуть визнаватися обидві оцінки. Але найнеприємніше полягало в тому, що дані оцінки були виставлені не по п'яти бальній, а по десяти бальній системі оцінок знань учнів. Це я зрозумів поки сканував диплом і побачив на вчительському столі розкриту зошит, якогось іншого учня, якому чи то за диктант, чи то за твір, була виставлена оцінка "7".

Інтерпретація. Не дуже приємна інтерпретація виходить. Адже диплом це документ говорить про отримання вами того чи іншого освіти. При чому до диплому додається вкладиш з вашими оцінками з цілого комплексу предметів знань. В результаті виходить, що вчитель оцінив мій освітній рівень в цілому, якщо конвертувати оцінку 3/4 десяти бальної системи в систему п'яти бальну, як, чи то 1+, чи то, як 2 - :unsure:
Погодьтеся, що це дуже низька оцінка, виставлена мені викладачем. При чому було сказано, що це ще й не погано. :unsure:
В цілому виходить, що навіть і не знаю, що на це і сказати. Але ясна річ, що не справа учня обговорювати дії досвідченого педагога. Що треба прийняти таку оцінку твоїх знань і зробити їх цього для себе відповідні висновки.

0

65

Нинішня ніч принесла просто цілу серію снів з Центру. Але ось коментарів сьогодні не буде. З тієї причини, що частина снів носила характер особистого зв'язку між мною та іншими людьми, тому без їх згоди Я виносити цю інформацію в суспільне поле не повинен. Інша частина снів так взагалі або присвячена секретної інформації, або військової таємниці.
Єдине, що можна сказати, що щільність зіткнення з українцями в даних снах була така висока і носила такий характер, що всі тепер матричні ігри навколо Путіна в обхід свідомості та інших подібних понять настільки більше не доречні, і навіть можна сказати, стали виглядати настільки вже безглуздо, що цю тему просто необхідно вважати закритою, щоб не перетворювати все в відвертий фарс.

0

66

Вірний Заєць. На тому і стою. Ось.

0

67

Знову впроваджували сторонньою жінки в обхід свідомості.

0

68

Шукання богоотцовства в обхід свідомості. Нагадування формули Улісса " За кожним богом Отцем може стояти Шамаханська цариця".
Відмова від послуг офіційної медицини.
Ще раз нагадування про Уроборос в обхід свідомості.
Бажаність переходу до буддистських практик.

0

69

Сюжет сну надісланого сьогодні з центру був дискретний.
Спочатку була якась розмова про Росію. Хтось, щось говорив, А я погоджувався. Так як абсолютно не пам'ятаю про що була розмова, то тоді на амальгамі сну запишемо "говорив чесна людина, про те, як над Кремлем буде вивішаний біло-лазориво-білий прапор, а я погоджувався.
Потім був сюжет з якимсь склянкою води, який треба випити з метою лікування. Даний сюжет попереджав, щоб не мати ніяких зав'язок і з так званими народними лікарями, які якщо і можуть лікувати, то тільки так, як це показано у фільмі "ліки проти здоров'я", коли в як би лікувальну мінеральну воду додавали личинок вугрів, які і починали поїдати людей зсередини. Тобто знову тема" Уробороса "і рада, щоб дані" лікарі " самі пили свою воду.
Третій сюжет, група якихось православних патріотів Росії, яких кудись вели. А потім з'ясувалося, що вони пропали кудись. При чому всі православні патріоти були дідами у віці 70+. Знову набила вже оскому тему "богошукання батьківства в обхід свідомості". Зрозуміло, що я не на які пошуки цих дідів-батьків не вирушив.
Ну і нарешті четвертий сюжет. Я з мамою приходжу до податкової інспекції, тому що мамі треба здати бухгалтерський звіт одного підприємця . На місці виявляється, що це і податкова і КДБ одночасно. Здавши звіт ми отримали папір на якому було написано, що підприємець повинен сплатити мито, в розмірі 1900 гривень, так як під час війни залучає людей до того, що міг би зробити сам. Тобто міг сам здати звіт. Також цьому підприємцю було присвоєно статус "Бабораб " або "Підкаблучник", кажучи більш традиційною мовою.
Інтерпретація сну зрозуміла. Сон настійно рекомендує не зв'язуватися з підприємницькою діяльністю ні в якому вигляді. На це вказує, в першу чергу та обставина , що податкова перетворюється на КДБ УРСР.
Також цей сон є ще одним застереженням від спроб богоотцовства шукання. Бо вчора я вже писав про сон, де було сказано, що за кожним богоотцем стоїть Шамаханська цариця. Тут цей момент ще більш посилений через напис "Бабораб".
Загалом підсумок. Мати і син повинні стояти на героїчному шляху війнів. У всьому проявляти твердість КДБ УРСР.
Відмовитися всякого спілкування з крутими мужиками, справжніми чоловіками, і іншими мачо - баборабами підприємцями.

0

70

Это был не отец и не Повелитель, он отправился на четвёртый этаж, а значит это Еретик /Путин в обход сознания.

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

phpBB [video]

Вы здесь » Ключи к реальности » Наука, магия, целительство » И, снится мне...