Ключи к реальности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Ключи к реальности » Ключи к взаимоотношениям » Стисло про головне

Стисло про головне

Сообщений 621 страница 630 из 663

621

Тремтливе

Коротко о главном

0

622

Коротко о главном

...а темрява! Іду, не озираюсь
А люди, люди! Десь вони та й є...

І все-таки, до чого я торкаюсь
Воно ж таки хоч трохи відтає...
#Ліна_Костенко #ЛінаКостенко
~•~
Ілюстрація: Nik Helbig

0

623

Коротко о главном

Досить довго я не могла зрозуміти одної простої речі - для чого весь час іде ємоційний накал стосовно війни в інформаційному просторі. І тільки учора до мене дійшло. Ті нелюди, яки розв‘язали війну, годуються емоціями розпачу, страху, горя! Тільки но люди перестають емоційно підгодовувати рушійну силу війни, як в кострище знову й знову підкидають нову порцію людских страждань.

Но мене дивують не нелюди. З ними все зрозуміло. Мене дивують так звані люди. Адже не путін керує танками, стріляе з гармат, гаалтує жінок, підриває беззахісних полонених. От що мене весь час дивує. Не кажить мені, що у них не було вибору. Немає вибору у смерті. А допоки людина жива, вона завжди має вибір, як вчинити в тій або іншій ситуації.

0

624

Світогляд

Стисло про головне

На світі можна жить без еталонів,
по-різному дивитися на світ:
широкими очима, з-під долоні,
крізь пальці,
у кватирку,
з-за воріт.

Від цього світ не зміниться ні трохи,
А все залежить від людських зіниць:

В широких відіб'ється вся епоха -
У звужених - збіговисько дрібниць

#ЛінаКостенко

0

625

Тому, що мат, і патріархальні інтонації при донесення думки. Індивідуальна енергетична не комплементарність.

Встречи

0

626

Здоров’я

Здоров’я — розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті.
Як є здоров’я день при днині,
Можливість є йти до мети.
Тоді є радість, щастя, диво,
Краса у крапельці роси.
Тоді людина йде щасливо
Серед безмежної краси
Й чарівність світу відчуває.
Для неї в хмурість — дні ясні.
Вона всі труднощі долає
Й співає радісні пісні.
Вона — здорова! Це чудово,
Бо їй нічого не болить.
Вона добро творить готова.
І це прекрасно! Можна жить!

Надія Красоткіна

Встречи

0

627

Ось сьогодні знову був сон, знову була спроба встановити програму в обхід свідомості.
У зв'язку з чим хотілося запитати у дівчини, яка цим займалася наступне. Дівчина, а ось особисто вам все це навіщо? Ви ж знаєте, що тримати образ розігрується вами персонажа ви довго не можете. І дійсно, вже через хвилину так званого спілкування, постали в своїй справжній красі, кинулися бігти, хоча вже не зрозуміло навіщо, раз ваш справжній образ все рівно вже відбився в моїй пам'яті. І навіщо це вам?
Не знаю, чи знаєте ви чи ні про іншу дівчину, яка теж жила собі жила, але раптом вирішила, що так жити мабуть нудно або ще там собі вирішила. І ось пішла, та інша дівчина, і відобразила себе в матриці "6 липня" . А там і доля жителів підмосков'я і доля білгородки. А ще одній добрій людині цього здалося мало, так він туди ще й вбивство генерала КДБ СРСР підкинув. А генерал той був з брежнєвської асабії, виходець з Вінницької області України. І тепер ось це все на тій дівчині відображено. І навіщо їй це все треба було, навіщо це вам?

0

628

Добре, якщо ніхто не хоче про любов. Значить ніхто не хоче про любов. Весь. Якщо не треба, значить не треба. Якщо всім це тільки неприємно і не цікаво, то будь ласка, як хочете.

0

629

Палеоантропи канібали їдять тих, хто володіє "щасливим" серійним номером.
Звідси випливає і концепція"Антихрист в обхід свідомості". Антихрист, як володар самого просунутого (трендового) номера .

0

630

Стисло про головне

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

phpBB [video]

Вы здесь » Ключи к реальности » Ключи к взаимоотношениям » Стисло про головне